Lidt om mig

                                                                            

Lill Fugl

Stenstrupvej 92, Lumsås

4500 Nykøbing S

Tel.: 59320070

 

Du kan maile til mig via kontaktsiden

www.lillfugl.dk eller på lillfugl@gmail.com

 

Lidt om mig ..........

Født i Jylland, opvokset på Sjælland.

Uddannet til korrespondent i engelsk og tysk og arbejdet som sådan i mere end 40 år i Næstved.

Har altid siden barnsben været optaget af at tegne. Blev i voksenalderen interesseret i billedmæssig fotografi og har gennem mangeårigt medlemskab af Næstved Fotoklub med titel af AFIAP (Artiste Federation Internationale de l'Art Photografique) deltaget i mange fotoudstillinger både nationalt og internationalt.

 

Efter endt arbejdsliv flyttede vi i 2001 til Lumsås, hvor maleri og keramik i alskens afskygninger blev en stor del af min tilværelse med deltagelse i mange kurser hos lokale malere og keramikere, samt HF i billedkunst. Min inspiration henter jeg ofte og gerne i eventyret, mytologien og gamle kulturer, ligesom naturen i sin fantastiske mangfoldighed ofte finder vej til mine lærreder og keramiske skulpturer. I de senere år har jeg dog hovedsageligt arbejdet med keramik og har investeret i både elovn og rakuovn.

Jeg er aktivt medlem af Kunstnergruppen CORONA i Holbæk og har såvel i regi heraf samt på eget initiativ deltaget i adskillige udstillinger og gallerier, herunder flere censurerede udstillinger.